Bevezető

Kedves hallgató!

Üdvözlünk az oldalunkon!

Mi az a Podcast? Hogyan lehet podcastot hallgatni? És miért hallgatja boldog-boldogtalan? Ezekre (és pont ezekre) ad választ az Élet meg minden podcast hostja Tóth Szabolcs Töhötöm, a következő cikkében, ami elérhető innen.

Ha üzenetet küldesz nekünk, először is nagyon szépen köszönjük és értékeljük a visszajelzésed. Annyi kérésünk lenne, hogy ha módodban áll, kérlek jelezd, hogy szeretnéd-e, hogy megemlítsünk az adásban, vagy nem. Ha igen, akkor milyen néven hivatkozhatunk rád. 

Újdonságok

Az adások aloldalain mindenféle okos dolgot meg fogsz tudni találni ami az epizódokkal kapcsolatos, és amit máshol nem találsz (és ami Istvánnak csak az eszébe jut). 

Az epizódoknál mostantól megtalálod az epizódjainkhoz tartozó letöltési linket. Az epizódokat a Google Drive-on tároljuk, ezért lejátszáskor vagy letöltéskor valószínűleg panaszkodni fog, hogy a fájl nagy méretű, és ezért nem tudja lefuttatni a vírusellenőrzést. Garanciákat ugyan nem tudunk adni, de a mi oldalunkon teljes a vírusvédelem, töltsétek vagy hallgassátok az epizódokat nyugodtan.

Ahol megtalálsz minket:

Támogatás

A nagyobbak tanácsára elindítottuk a patreon csatornánkat, ahol aki olthatatlan vágyat érez rá, támogathatja a Podcastot.
A címünk: www.patreon.com/hidnyugatra

És hogy mit kapsz a támogatásért cserébe?

Nos, nekünk még eléggé új dolog ez a támogatás, ezért mondjátok meg Ti, hogy mit szeretnétek cserébe. Írjatok ötleteket emailben bármely elérhetőségünkre, és a legjobbat megvalósítjuk.
Gondolkodtunk azon, hogy a támogatók egy-két nappal hamarabb hallgathatják az anyagainkat, gondoltunk logózott hídnyugatrás merchandise-okon (pólók, bögrék) ajándékba, és természetesen minden patronálónk nickjét - ha szeretné - közzétesszük a weboldalunkon, és bemondjuk az adásaink végén.

Vagy egyszeri, akár anoním módon is támogathatsz minket azzal, hogy meghívhsz minket egy kávéra a következő linken: buymeacoffee.com/hidnyugatra